Jet (Code: )

Rating:
Jet
zoom Zoom image

Το συμπαγές υψηλής εκτελεστής!

Η συμπαγής λύση που συνδέει άμεσα την παροχή του δικτύου σας νερό, δίνοντάς σας όλες τις διατηρημένα με απλή ψύξη, ζεστό, ανθρακούχο και μη ανθρακούχο νερό χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για χρήση σε γραφεία, καφετέριες, μπαρ και μικρά εστιατόρια. Με την ελκυστική σχεδίαση, θα είστε ευτυχείς να το εντοπίσετε στο μετρητή σας.

Πατενταρισμένη τεχνολογία: Απλά ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που το Jet προσφέρει: δεν βρύσες να αποστειρώνουν? Καλύπτονται σημείο διανομής? Ολόκληρη τη διαδρομή του νερού προστατεύονται μέσα στο σφραγισμένο πάγο τράπεζα? Κουμπί ασφαλείας για τη διανομή του ζεστού νερού στους 95 ° C.

Προαιρετικά φίλτρα: Τα φίλτρα μπορούν να προσαρμοστούν με ευκολία να βελτιώσετε τη γεύση και το άρωμα του διανέμεται το νερό.

Οικονομικό: Μειώνει το κόστος της παροχής πόσιμου νερού και τη διαχείριση. Σας επιτρέπει να εξαλειφθούν αυτές δυσκίνητη μπουκάλια νερό από το ψυγείο και αποθηκευτικό χώρο!

Υψηλότερες επιδόσεις: Η μονάδα ψύξης έχει πλήρως επανασχεδιαστεί για να παρέχει υψηλότερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Χάρη στην εμπειρία και την πρωτοποριακή φύση που χαρακτηρίζει Έρευνας & Ανάπτυξης Cosmetal, το εύρος Jet σήμερα περιλαμβάνει δύο μοντέλα, 30L / h και 45ιβ / h.   Βελτιωμένη απόδοση από το Jet ΕΚ (ηλεκτρονικός έλεγχος) Χάρη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη το πληκτρολόγιό του, η λειτουργικότητα του ψυγείου μπορεί να παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση.

Πρακτική - Χρησιμοποιώντας το ψηφιακό πληκτρολόγιο, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ποσότητα του νερού που θέλει να διατίθενται (μέχρι και δύο προ-set "δόσεις" για κάθε είδος νερού: θερμοκρασία δωματίου, το κρύο ακόμα και κρύο ανθρακούχο) πριν την έναρξη της διανομής διαδικασία πατώντας μόνο ένα κουμπί (πατώντας το κουμπί ξανά διακόπτει τη χορήγηση των προκαθορισμένο ποσό). Προ-τον καθορισμό του ποσού καθιστά εύκολο να γεμίσει κούπες, καράφες και άλλα δοχεία σε ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού.

Μετρητής δόσης - αυτή τη χρήσιμη συσκευή μετράει την ποσότητα του νερού που διανέμεται (ολική ή μερική "δόσεις"), που επιτρέπει την συνεχή παρακολούθηση του όγκου του νερού που χρησιμοποιείται. Υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό συναγερμού που συνδέονται με το μετρητής δόσης που ενεργοποιείται όταν το φίλτρο πρέπει να αντικατασταθεί.

Λάμπα UV - σε μοντέλα που διαθέτει μια λάμπα UV, υπάρχει ένα προαιρετικό συναγερμού που ενεργοποιείται όταν η λάμπα UV πρέπει να αντικατασταθεί.

Ice Τράπεζα - Η Τράπεζα πάγου μπορεί να οριστεί είτε το καλοκαίρι ή χειμώνα τρόπους, καθιστώντας έτσι δυνατό τον έλεγχο της θερμοκρασίας της τράπεζας πάγου, με βάση τη θερμοκρασία του νερού στην είσοδο. Αυτό επιτρέπει τη σημαντική εξοικονόμηση από την άποψη της χρήσης της ενέργειας.

Νερό - Το σύστημα παρακολουθεί το νερό που εισέρχονται στο κύκλωμα και, εάν η παροχή νερού διακόπτεται, αποκλείει αυτόματα την αντλία και εμποδίζει την διανομή των ανθρακούχο νερό. Το πρόβλημα επισημαίνεται στην οθόνη.

Carbonator - τα επίπεδα του αερίου που χρησιμοποιείται για να ανθρακικό του νερού ελέγχεται αυτόματα και επισημαίνονται στην οθόνη.

Παραμετροποίηση - τα μηνύματα στην οθόνη μπορεί να προσωποποιηθεί (π.χ. με το όνομα του πελάτη, ένα μήνυμα καλωσορίσματος, κλπ.)

Μέσα στο JET

Σφραγισμένη πάγος-bank Αυτό το σύστημα ψύξης εξασφαλίζει τη συνεχή διαθεσιμότητα του παγωμένου νερού και αφαιρεί την απαίτηση για τις πράξεις εξυγίανση.  Ανθρακούχο νερό Το κρύο-ενανθράκωσης σύστημα παρέχει μεγάλες ποσότητες ανθρακούχο νερό, και το επίπεδο ενανθράκωσης είναι ρυθμιζόμενο.   Ζεστό νερό Η Jet διανέμει με ασφάλεια ζεστό νερό στους 95 ° C, χάρη στην επαγγελματική δεξαμενή του και ειδικό κουμπί ασφαλείας. Η θερμοκρασία ζεστού νερού είναι ρυθμιζόμενο. Πατενταρισμένη τεχνολογία Το ψυγείο είναι εφοδιασμένο με ένα αντι-βακτηριακή σύστημα UV-ray που να διασφαλίζει το σύνολο της περιοχής διανομής παραμένει συνεχώς χωρίς μικρόβια

Price: 0.00 EUR
Quantity: 
Comments
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH